Oslo til Fredrikshavn med danskebåten Stena Saga

Her kan du nyte god mat og drikke, spa, shopping og underholdning – det blir garantert aldri et kjedelig øyeblikk på danskebåten!

Bestill din reise til Fredrikshavn her!

Stena Saga mellom Oslo og Danmark

Stena Saga hos Stena Line

Stena Saga hos Stena Line

Stena Saga er en kombinert frakt- og passasjerferge og den eneste fergen som seiler mellom Norge og Danmark. Har du planer om å ta ferge fra Oslo til Frederikshavn i Danmark, er denne båten det eneste alternativet.

Hvorfor ikke nyte et deilig måltid i en av de koselige restaurantene med en deilig sjøutsikt, bli underholdt av live underholdning eller gjøre et kupp i en av taxfree-butikkene. I tidsrommet for norske skoleferier blir Stena Saga Barnas Båt til Danmark der det arrangeres pirataktiviteter og mange morsomme events for de aller yngste.

Ta danskebåten fra Oslo til Danmark!

Har du planer om å reise fra Oslo til nordjylland i Danmark med spennende destinasjoner som Legoland, Skagen, Aalborg og Århus, er denne reiseruten perfekt for deg. Her kan du bare kjøre bilen din rett inn på båten og la oss mannskapet ta seg av resten av transporten – perfekt for deg som har tenkt deg på bilferie.

Unn deg selv å nyte et godt måltid om bord med en fantastisk utsikt over fjordene, gjøre flere kupp i taxfree butikkene og bli underholdt av live underholdning på hver eneste seiling. Og trenger du litt ekstra avslapning, kan du unne deg selv et besøk i den 750 m2  spa-avdelingen.

Velkommen om bord på Stena Saga!

Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


  • Den raskeste veien med til Danmark.
  • Cruise til LEGOLAND
  • Spar 20% når du bestiller overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!