København

KøbenhavnKøbenhavn er en by som har noe for enhver smak. København kan by på et vell av gastronomi i verdensklasse, vakker arkitektur, prisbelønnede designere, rene havnebad, det unike Christiania og har faktisk verdens eldste monarki. Byen er relativt kompakt, men likevel en by i verdensklasse som er populær blant mange av de største reisemagasinene og livsstilsbladene. Byen er ved flere anledninger kåret til en av verdens beste byer å bo i og er vedens første by som innehar tittelen «sykkelbyen» som ble gitt av The international cycling Union- ikke så rart ettersom byen har flere hundre sykkelfelt. Byen or også omgitt av historiske bygninger, utallige smale, svingete gater, et pulserende shoppingtilbud og et aktivt natteliv. Det er lett å føle seg hjemme i den danske hovedstaden København.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!
Cafeer og gater i København

Cafeer og gater i København

Byen består av mange vakre historiske bygninger og er en gammel by med mange severdigheter. Murene som omgav den indre bykjernen ble revet ned på rundt 1850-tallet, men bidro likevel til byens sjarmerende arkitektur med de mange, smale svingete gatene. En pulserende shopping- og kafe-atmosfære gir en helt unik kombinasjon.

København har i de siste årene komplementert sin arkitektoniske arv med en helt ny arkitektur som er i verdensklassen.

Deilige København

Deilige København

Utenlandske stjernearkitekter som Norman Foster, Zaha Hadid, Daniel Libeskind og flere andre har alle bygget noen meget imponerende bygninger som strekker seg mot framtiden. Byen bærer preges av en luftig og åpen atmosfære som gjør at det er enkelt å komme seg rundt i byen. Her er det vanlig å sykle til jobben og slappe av med familiene sine rundt om i de mange parkene som finnes i byen og delta i de mange arrangementene som byen har å by på.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


  • Opplev fantastiske København
  • Cruise til København hele året
  • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!

Les mer om København