Reis til Legoland med Danskebåten

Helt fra begynnelsen av bestod Leoland av en park med mange forskjellige typer hus fra alle kanter av verden – alle bygget utelukkende opp av små legoklosser! Den opprinnelige delen av Legoland som kalles Miniland, tok garantert et stort jafs av lageret til Lego da det gikk med utrolige 20 millioner legoklosser før den sto ferdig!

I tiden etter dette utviklet Legoland seg til å bli mye større enn Miniland og etterhvert som parken har blitt bygget ut ved hjelp av ytterligere 38 millioner legoklosser, har den fått mange nye avdelinger og fremstår i dag som parken som kan by på mange forskjellige opplevelser i en rekke kategorier for hele familien.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


 • Opplev fantastiske København
 • Cruise til København hele året
 • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!
Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


 • Den raskeste veien med til Danmark.
 • Cruise til LEGOLAND
 • Spar 20% når du bestiller overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!

Et besøk i Legoland

Nedenfor følger et lite uttdrag av noe av det som kan oppleves i Legoland

Miniland – imponerende detaljert

Pic 2 mindre

Nyhavn i København har også fått sin plass i Legoland

Miniland er selfølgelig et must å besøke for alle som reiser til Legoland. En fantastisk opplevelse venter de tilreisende her med detaljerte gjenskapninger av en rekke verdensberømte bygninger og forskjellige miljøer – alt sammen bygget av legoklosser. Det er ganske så imponerende å se på alt det detaljrike arbeidet som er lagt i byggingen i Miniland og hvor nøyaktig likt originalbygningene man har kalrt å fått det.

Duplo Land – full rulle for de minste

legoland billappen

Mange småbarn har tatt lappen i Legoland

Minstebarna skal jo også selfølgelig ha sin del av oroa i Legoland og stedet for dem er utvilsomt Duplo Land. Her kan barna ha det gøy blant med berg og dalbaner som har tilpasset hastighet til de aller minste i tillegg til mange karuseller som garantert faller i smak. Dette er utelukkende et tilbud tenkt for de aller minste og her kommer de til å stortrives!

Imagination Zone – Atlantis

Imagination Zone er avsatt til fantasien. Her finnes en miks av mange forskjellige fontener som gjestene selv kan styre, dataspill, 4D-kinosaler i tillegg til mang andre flotte tilbud for hele familien. Atlantis er utvilsomt en av favorittene til de fleste som besøker Legoland der myten om Atlantis er gjenskapt og man kan se Lego-dykkere i aksjon, sunkne skip, mange forskjellige tropiske fisker og skumle haier som kretser rundt den så omtalte store gullskatten.

Legoredo Town – slipp løs cowboyen i deg!

Legoredo Town gir deg muligheten til å slippe løs cowboyen i deg og her kan man kjøre med et minetog eller gå på gullgraving. var det på tide å slippe ut sin “indre cowboy”. Andre morsomme ting er et møte med høvding langøre eller en action-fylt tur i tømmerrennen.

Adventure land og Knight’s Kingdom

Adventure Land og Knights Kongdom byr på blant andre ting fartsfylte opplevelser for de litt eldre barna som en middelalderinspirert berg- og dalbane eller Vikings River Splash – klarer du å komme deg tørrskodd fra denne opplevelsen er du jammen god!

Piratland

Cowboyene har ikke enerett i Legoredo Town, neida, piratene skal jo selvsagt ha sin plass her og da blir det full rulle med kaptein Sortebill og Co. Har kan man blant annet ta en tur med piratbåten inn i den hemmelige klippegrotten hvor man kan se alle piratene som fester og feirer et raid!

Lego City

Har du krefter til mer_ Da bør du bruke resten av energien din på å ta en tur i Fire Brigade hvor hele familien kan leke brannmenn og lære hvordan man slukker branner. Det er også en konkurranse her om hvem som klarer å slukke brannen først!

Er Legoland verdt et besøk?

Legoland er utvilsomt en sikker vinner som ferieaktivitet for hele familien. Med et så stort utvalg av tilbud for alle aldergrupper er et besøk til Legoland absolutt å anbefale og noe som barna sent kommer til å glemme. Reis med Danskebåten til Legoland og dere er garantert en fin ferieopplevelse i år.

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


 • Opplev fantastiske København
 • Cruise til København hele året
 • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!
Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


 • Den raskeste veien med til Danmark.
 • Cruise til LEGOLAND
 • Spar 20% når du bestiller overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!