Jennys jul til sjøs på danskebåten

Jenny Jenssen skal også i år underholde rundt om i landet før jul. To ganger i uken underholder hun med juleshow og allsang på Stena Line mellom Oslo og Fredrikshavn.
– På båten har jeg laget et eget allsanghefte, for interessen for allsang er kjempestor. Mye av den økende interessen for allsang skyldes nok TV2 programmet «Allsang på grensen» som ble sendt i sommer. Jeg har ymtet frempå overfor NRK at de snarest mulig bør få et lignende program. Jeg kan godt være allsangleder, sier Jenny Jenssen (43).

JULEJENNY: Jenny Jenssen får også i år tid til førjulskonserter.

JULEJENNY: Jenny Jenssen får også i år tid til førjulskonserter.

På grunn av «Lyden av Lørdag» og lille Tilje på vel ett år, blir det ikke vanlige førjulskonserter med Jenny Jenssens julete jul.

– Jeg skal ha noen litt mindre julehow og konserter i år der jeg har med meg danserne Liv Marie Skare og Petter Løken. Vi skal både ha utendørs konserter som på Hunderfossen i Øyer 25. november og innendørs både i Fossum kirke på Stovner i Oslo (2. desember), på Radiumhospitalet (3. desember) og rundt om i landet, sier Jenny Jenssen.
Før julen ringes inn skal hun blant annet både til Dokka, Eidsvoll, Kvinesdal, Moi, Fjaler, Sør-Fron, Lørenskog og Son.

Hennes mange fans kan også oppleve Jenny Jenssen 10. desember som dorull-dokka som plutselig blir levende, i adventserien på NRK.

Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


  • Den raskeste veien med til Danmark.
  • Cruise til LEGOLAND
  • Spar 20% når du bestiller overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!