Reis med Danskebåten i vinter!

Selv om vinteren snart er over oss, er det ikke alle som velger å bruke helger og feriedager til å reise på fjellet. Danmark har nemlig adskillig mer å by på enn bare sine rødpølser og landets flate landskap! Å reise med danskebåten trenger heller ikke nødvendigvis å bety at man må tilbringe overfarten i trange lugarer, innta smakløs mat og lytte til annenrangs danseband-musikk. Nei, I dag kan du nemlig ta med deg familie eller venner på første klasse og besøke hovedstaden København!


Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


 • Den raskeste veien med til Danmark.
 • Cruise til LEGOLAND
 • Spar 20% når du bestiller overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


 • Opplev fantastiske København
 • Cruise til København hele året
 • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!

Ta med barna på danskebåten til København

Det kan ofte for familier med barn bli litt av en utfordring å reise til Danmark når barna er stuptrøtte klokken 20, og det eneste som familien har til rådighet er en trang liten lugar. Da er ikke mange andre muligheter for foreldrene enn å krøke seg sammen i underkøyen og lese en bok i stillhet, eller man tar gjerne en liten spasertur rundt på båten for å strekke litt på bena.

Commodore-lugarer

Bilde lugarHvis man derimot er villig til å betale litt ekstra og velger en av Commodore-lugarene, blir seilasen fra Oslo til København straks av en helt annen klasse og komfort. Man får virkelig en luksusfølelse av å nyte utsikten av innseilingen til København på en lugar med egen balkong som Color Line tilbyr på sine skip.

Egen balkong

Balkong dbComfort-lugarene er romslige og består av dobbeltseng, tv, sovesofa og en egen sittegruppe, og minner i det hele tatt mer om et hotellrom enn en båtlugar. Med egen balkong kan man nyte solnedgangen med et deilig glass rødvin etter at barna har gått til køys. Man bør jo selvsagt kle seg etter forholdene da det er vinter og kaldt ute, men likevel gir det en deilig følelse hvis været tillater det.

Egen lounge med gratis snacks og drikke

Danskebåten barn ved roretHar man booket en egen Commodore-lugar, får man i tillegg tilgang til en egen lounge med gratis drikke, snacks og frukt. Dette sparer man selvsagt også som ffamilie en del penger på i stedet for å måtte kjøpe alt av mat og drikke ombord selv. Det gir også barna en gledelig overraskelse å kunne hente seg kald brus i kjøleskapet og småspise snacks og kjeks så mye de selv vil. Det er greit for de voksne også å kunne ta seg et glass rødvin, en kald øl eller en kopp kaffe uten å måtte betale for dette. Servicen er det heller ikke noe å si på, der man blir møtt av smilende vertinner som gladelig kommer med ekstra puter og tar opp bordbestilling. De klaustrofobiske lugarene like under dekket blir da kun et svett minne. Dette er noe både de voksne og barna garantert vil sette stor pris på!

Godt utvalg av shopping

Shopping og maten ombord består av, som innledningsvis nevnt, mye mer enn bare de danske rødpølsene og kjempeposer med billig sjokolade. Her finner man butikkhyllene fylt til randen med merkevarer som Dyrberg Kern, Bruuns Bazar, Marlene Birger og mengdevis av stilige barneklær. I tillegg til det tradisjonelle taxfreeutvalget er absolutt mulighetene til stede for at kredittkortet blir temmelig varmt lenge før man ankommer København.

For de aller minste

Danskebåten barn i lugarFor de aller minste finnes det også et godt utvalg av tilbud ombord. Favoritten bher blir som oftest lekerommet med TV og eget ballrom. Her er det mulighet for de voksne å få tatt seg en shoppingrunde mens barna får leke sammen. Ombord finner man også svømmebassengene i «Adventure Club», så det er absolutt lurt å ta med seg badetøy på turen som kan nyttes før det er leggetid for ungene. Etter både middag og en skattejakt sover barna garantert godt under overfarten!

Restaurant Blue Riband

I restaurantene kan man velge stor buffee som anbefales til barnefamilier, eller spise middag i restauranten Blue Riband. Velger man et hyggelig vindusbord, kan man her spise i fred og ro mens lysene fra Drøbak og andre flotte fjordperler sakte glir forbi. En egen barnemeny med retter med navn som «harpunfest», «havburger» og «piratenes tapastallerken» gjør at barna også trives godt – særlig når de kan krabbe litt under bordet mens de voksne gjør seg ferdig med desserten.

Ta med barna og besøk København med danskebåten i vinter!

Danskebåten Oslo-Frederikshavn

Oslo-Gøteborg-Fredrikshavn


 • Den raskeste veien med til Danmark.
 • Cruise til LEGOLAND
 • Spar 20% når du bestiller overnatting
Ekslusivt tilbud!

20% rabatt på overnatting!


Bestill her!

Danskebåten Oslo-København

Oslo-København


 • Opplev fantastiske København
 • Cruise til København hele året
 • Nye og moderne skip
Tilbud!

Pris fra 216,- per person


Bestill her!